Restaurant van de Toekomst op Lowlands: ook in 2050 eten we nog vlees

Je kan op een festival dagenlang vette hap naar binnen stouwen. Maar op Lowlands kun je dit weekend ook kiezen voor iets culinairs. Samen met de Rabobank staat daar Brasserie 2050. Een restaurant dat een blik werpt op de toekomst.

De koks proberen aan te tonen dat het mogelijk is om in 2050 tien miljard monden te voeden, zonder dat het vies is. En carnivoren opgelet: in 2050 kun je nog gewoon genieten van een steak tartare!
 Restaurant van de Toekomst op Lowlands: ook in 2050 eten we nog vlees (rtlz.nl)

Je kan op een festival dagenlang vette hap naar binnen stouwen. Maar op Lowlands kun je dit weekend ook kiezen voor iets culinairs. Samen met de Rabobank staat daar Brasserie 2050. Een restaurant dat een blik werpt op de toekomst.

Grasbaal

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vies , vlees , rabobank , eten , toekomst en koks geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!