Pathogenen beter typeren en afkeur reduceren

Directeur/eigenaar Taco Wijtzes wil met zijn lab WFC Analytics in Arkel het onderscheid maken. Tussen labs, maar vooral tussen micro-organismen zodat levensmiddelen niet langer onnodig worden afgekeurd. Begonnen met twee stoofjes en een koelkast omvat zijn cultuurcollectie nu ruim 500 typen Listeria. Momenteel doet WFC “krankzinnig veel” challengetesten voor Listeria monocytogenes en staat Wijtzes voor de keuze om een Maldi-Tof of een sequencer aan te schaffen. “Gaaf!” Dit artikel is verschenen in VMT 14 van 23 november 2018.
 Pathogenen beter typeren en afkeur reduceren (vmt.nl)

Directeur/eigenaar Taco Wijtzes wil met zijn lab WFC Analytics in Arkel het onderscheid maken. Tussen labs, maar vooral tussen micro-organismen zodat levensmiddelen niet langer onnodig worden afgekeurd. Begonnen met twee stoofjes en een koelkast omvat zijn cultuurcollectie nu ruim 500 typen Listeria. Momenteel doet WFC “krankzinnig veel” challengetesten voor Listeria monocytogenes en staat Wijtzes voor de keuze om een Maldi-Tof of een sequencer aan te schaffen. “Gaaf!” Dit artikel is verschenen in VMT 14 van 23 november 2018.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden listeria en micro-organismen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!