FUMI Ingredients zet in op niet-dierlijke eiwitvervangers: 'We zijn overweldigd door interesse uit de voedingssector'

"Een doorbraak in de voedingsmiddelenindustrie is mogelijk als we de volledige potentie van micro-organismen benutten", dacht Edgar Suarez Garcia tijdens zijn promotieonderzoek aan Wageningen University & Research naar mogelijke toepassingen van algen in verschillende industrieën. VMT sprak met hem over zijn voedingsmiddelenstart-up FUMI Ingredients.
 FUMI Ingredients zet in op niet-dierlijke eiwitvervangers: 'We zijn overweldigd door interesse uit de voedingssector' (vmt.nl)

"Een doorbraak in de voedingsmiddelenindustrie is mogelijk als we de volledige potentie van micro-organismen benutten", dacht Edgar Suarez Garcia tijdens zijn promotieonderzoek aan Wageningen University & Research naar mogelijke toepassingen van algen in verschillende industrieën. VMT sprak met hem over zijn voedingsmiddelenstart-up FUMI Ingredients.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden micro-organismen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!