Sous-vide koken (5), begin er niet aan… je bent verloren…

door ‘Meat Mate’ Robert Verweij Vlees sous-vide garen… Dat doe je in een vacuüm-zak op een exacte temperatuur, meestal in een geavanceerd warmwaterbad. Maar er zijn tegenwoordig ook steeds meer stoomovens met sous-vide functie.Maar koop die spullen niet! Je wordt geheid een culi-nerd. Je verpest je eigen leven en dat van anderen. Je bent verloren,
Het bericht Sous-vide koken (5), begin er niet aan… je bent verloren… verscheen eerst op Vlees.nl.
 Sous-vide koken (5), begin er niet aan… je bent verloren… (vlees.nl)

door ‘Meat Mate’ Robert Verweij Vlees sous-vide garen… Dat doe je in een vacuüm-zak op een exacte temperatuur, meestal in een geavanceerd warmwaterbad. Maar er zijn tegenwoordig ook steeds meer stoomovens met sous-vide functie.Maar koop die spullen niet! Je wordt geheid een culi-nerd. Je verpest je eigen leven en dat van anderen. Je bent verloren, Het bericht Sous-vide koken (5), begin er niet aan… je bent verloren… verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden temperatuur en vlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!