Haat, liefde en carpaccio

Foto Shutterstock Ik vroeg er restaurantkoks wel eens naar als ik ze interviewde. Welk gerecht zou je graag direct van de kaart verwijderen? Negen van de tien keer gaven ze hetzelfde antwoord: carpaccio. Ja, menige kok wordt er helemaal gestoord van. Elke dag moeten ze weer in de bocht met die koude plakjes rundvlees. Carpaccio.
Het bericht Haat, liefde en carpaccio verscheen eerst op Vlees.nl.
 Haat, liefde en carpaccio (vlees.nl)

Foto Shutterstock Ik vroeg er restaurantkoks wel eens naar als ik ze interviewde. Welk gerecht zou je graag direct van de kaart verwijderen? Negen van de tien keer gaven ze hetzelfde antwoord: carpaccio. Ja, menige kok wordt er helemaal gestoord van. Elke dag moeten ze weer in de bocht met die koude plakjes rundvlees. Carpaccio. Het bericht Haat, liefde en carpaccio verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!