Horeca verspilt jaarlijks ruim een half miljard euro aan voedsel
De Nederlandse horeca kan jaarlijks €582 miljoen besparen door geen voedsel meer te verspillen. Hotels en restaurants gooien jaarlijks onnodig 61 miljoen kilo voedsel weg.
Horeca verspilt jaarlijks ruim een half miljard euro aan voedsel (foodlog.nl)
De Nederlandse horeca kan jaarlijks €582 miljoen besparen door geen voedsel meer te verspillen. Hotels en restaurants gooien jaarlijks onnodig 61 miljoen kilo voedsel weg. |
De beste boeren staan aan wal
De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!