Suikerreductie belangrijk thema bij Dr. Oetker

Wie in het huidige tijdsgewricht bakproducten ontwikkelt, staat voor een dilemma. Want hoe ontwikkel je producten met substantieel minder suiker zonder in te boeten aan smaak en kwaliteit? Dit is een voorbeeld van een vraagstuk waar je volgens Rindert de Vries, senior productontwikkelaar bij Dr. Oetker, met alle disciplines in het bedrijf aan werkt. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 9.
 Suikerreductie belangrijk thema bij Dr. Oetker (vmt.nl)

Wie in het huidige tijdsgewricht bakproducten ontwikkelt, staat voor een dilemma. Want hoe ontwikkel je producten met substantieel minder suiker zonder in te boeten aan smaak en kwaliteit? Dit is een voorbeeld van een vraagstuk waar je volgens Rindert de Vries, senior productontwikkelaar bij Dr. Oetker, met alle disciplines in het bedrijf aan werkt. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 9.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!