Waarom zijn slachthuizen coronabrandhaarden, en is vlees nog veilig?

Na soortgelijke incidenten in Duitsland en de Verenigde Staten zijn nu ook tientallen medewerkers van een slachthuis in Groenlo besmet met het coronavirus. Waarom lijken slachthuizen kwetsbaar voor het virus? En zijn er gevolgen voor het vlees dat daar geproduceerd wordt?
 Waarom zijn slachthuizen coronabrandhaarden, en is vlees nog veilig? (nu.nl)

Na soortgelijke incidenten in Duitsland en de Verenigde Staten zijn nu ook tientallen medewerkers van een slachthuis in Groenlo besmet met het coronavirus. Waarom lijken slachthuizen kwetsbaar voor het virus? En zijn er gevolgen voor het vlees dat daar geproduceerd wordt?

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden duitsland , vlees en coronavirus geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!