Culinair ontdekt: pladijs

De Vlaamse vis van het jaar moet driemaal zwemmen: eerst in de zee, dan in de boter en ten slotte in de wijn. Nick Trachet trakteert ons op een boterzachte bereiding. Opeten doe je met visbestek, of gewoon met een lepeltje.
 Culinair ontdekt: pladijs (foodlog.nl)

De Vlaamse vis van het jaar moet driemaal zwemmen: eerst in de zee, dan in de boter en ten slotte in de wijn. Nick Trachet trakteert ons op een boterzachte bereiding. Opeten doe je met visbestek, of gewoon met een lepeltje.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!