Foodtrends 2020-2021, wat zien de vooruitkijkers?

In 2020 bracht menig Nederlander meer tijd door in eigen keuken. Een noodzakelijk kwaad als gevolg van de lockdowns, maar ook om te ontspannen. We bakten brood en kabeljauw en gingen zelf asperges, ossenhaas en dalgona-koffie bereiden. Ook kozen we voor meer plantaardige alternatieven, al eten we tegelijkertijd niet minder vlees. Wat zal 2021 ons brengen?
 Foodtrends 2020-2021, wat zien de vooruitkijkers? (foodlog.nl)

In 2020 bracht menig Nederlander meer tijd door in eigen keuken. Een noodzakelijk kwaad als gevolg van de lockdowns, maar ook om te ontspannen. We bakten brood en kabeljauw en gingen zelf asperges, ossenhaas en dalgona-koffie bereiden. Ook kozen we voor meer plantaardige alternatieven, al eten we tegelijkertijd niet minder vlees. Wat zal 2021 ons brengen?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!