Covid-19 zorgt voor andere eisen aan vlees
Covid-19 heeft gezorgd voor een mindere vraag naar luxer vlees, terwijl fastfoodcomponenten het beter hebben gedaan. Dat schrijft de Meat Group van fokorganisatie Topigs Norsvin in het online wintermagazine.
Covid-19 zorgt voor andere eisen aan vlees (pigbusiness.nl)
Covid-19 heeft gezorgd voor een mindere vraag naar luxer vlees, terwijl fastfoodcomponenten het beter hebben gedaan. Dat schrijft de Meat Group van fokorganisatie Topigs Norsvin in het online wintermagazine. |
De beste boeren staan aan wal
De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!