Volkorenverwarring: 4-uurs koekje of 26 uur geïnspireerde hele korrel?

De angst voor gluten is zo goed als voorbij, corona inspireert zelfbakkers en de bottom-up broodbeweging bakt het allerbeste brood. Ook de broodindustrie heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt: meer dan de helft van het gekochte brood mag de wettelijke stempel ‘volkoren’ dragen. De toverwoorden ‘volkoren’ en ‘meergranen’ zijn een grote uitdaging voor de marketing van koekjes.
 Volkorenverwarring: 4-uurs koekje of 26 uur geïnspireerde hele korrel? (foodlog.nl)

De angst voor gluten is zo goed als voorbij, corona inspireert zelfbakkers en de bottom-up broodbeweging bakt het allerbeste brood. Ook de broodindustrie heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt: meer dan de helft van het gekochte brood mag de wettelijke stempel ‘volkoren’ dragen. De toverwoorden ‘volkoren’ en ‘meergranen’ zijn een grote uitdaging voor de marketing van koekjes.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!