Chef-Kok Cees baalt als een stekker: ‘Het doet me pijn om zó een asperge te serveren’

Zodra het laatste stuk vuurwerk is afgestoken kijkt chef-kok Cees Timmerman van DeliCees uit Dordrecht reikhalzend uit naar aspergemaand april. Corona en het koude voorjaar zorgen er echter voor dat hij ‘het witte goud’ niet kan serveren op een manier die past bij zijn bijna-sterrenzaak.
 Eerbetoon aan de asperge en niets anders (geenstijl.nl)

Wat een snoeiharde schoonheid

 Chef-Kok Cees baalt als een stekker: ‘Het doet me pijn om zó een asperge te serveren’ (gelderlander.nl)

Zodra het laatste stuk vuurwerk is afgestoken kijkt chef-kok Cees Timmerman van DeliCees uit Dordrecht reikhalzend uit naar aspergemaand april. Corona en het koude voorjaar zorgen er echter voor dat hij ‘het witte goud’ niet kan serveren op een manier die past bij zijn bijna-sterrenzaak.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voorjaar , vuurwerk en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!