Patrick verbouwt piepkleine groenten voor de horeca en particulieren: ‘Een sixpackje microgroenten’

Japanse radijsjes, rucola of erwten, maar dan als piepkleine groenten. Het is een duurzame vorm van landbouw en nog lekker ook, bewijst Patrick Asmawidjaja uit Dordrecht. Steeds meer horeca in zijn stad maken gebruik van zijn concept. En dat gebeurt helemaal circulair. ,,Niets gaat verloren.’’
 Patrick verbouwt piepkleine groenten voor de horeca en particulieren: ‘Een sixpackje microgroenten’ (ed.nl)

Japanse radijsjes, rucola of erwten, maar dan als piepkleine groenten. Het is een duurzame vorm van landbouw en nog lekker ook, bewijst Patrick Asmawidjaja uit Dordrecht. Steeds meer horeca in zijn stad maken gebruik van zijn concept. En dat gebeurt helemaal circulair. ,,Niets gaat verloren.’’

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , groenten en erwten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!