Fransen Gerrits: 'Het is eten of gegeten worden en wij proberen te eten'

Fransen Gerrits in Erp viert komend jaar, in navolging van de NCB, zijn 125-jarig bestaan. Wat begon met loonmalen voor boeren en bakkers in de molen in Erp, is uitgegroeid tot een mengvoerspecialist met drie fabrieken. Huub Fransen (50) over molens, mengvoer en overeind blijven in een krimpmarkt.
 Fransen Gerrits: 'Het is eten of gegeten worden en wij proberen te eten' (nieuweoogst.nl)

Fransen Gerrits in Erp viert komend jaar, in navolging van de NCB, zijn 125-jarig bestaan. Wat begon met loonmalen voor boeren en bakkers in de molen in Erp, is uitgegroeid tot een mengvoerspecialist met drie fabrieken. Huub Fransen (50) over molens, mengvoer en overeind blijven in een krimpmarkt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!