Zeeuwen zijn verknocht aan vlees, maar chef-kok Bennie probeert te verleiden met groentegerechten

MIDDELBURG - Zeeuwen zijn erg gehecht aan hun biefstuk, zalmmoot en bal gehakt: ruim een kwart eet elke dag vlees of vis. Onze provincie heeft met 2,8 procent de minste vegetariërs van het land. Bennie en Eva van de Parel durfden het aan om een groenterestaurant te openen in Middelburg. ,,Zeeuwen moeten altijd even wennen aan nieuwe dingen.”
 Zeeuwen zijn verknocht aan vlees, maar chef-kok Bennie probeert te verleiden met groentegerechten (pzc.nl)

MIDDELBURG - Zeeuwen zijn erg gehecht aan hun biefstuk, zalmmoot en bal gehakt: ruim een kwart eet elke dag vlees of vis. Onze provincie heeft met 2,8 procent de minste vegetariërs van het land. Bennie en Eva van de Parel durfden het aan om een groenterestaurant te openen in Middelburg. ,,Zeeuwen moeten altijd even wennen aan nieuwe dingen.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees en vis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!