Bang voor rauwmelkse kaas vanwege listeria? Nergens voor nodig, zegt deze kaasexpert

Kaas is populair in Nederland. We doen het op onze boterham of knabbelen ervan bij een glas wijn of na eten. Boerenkaas verdient daar een plaatsje tussen, vindt kaaskenner Marike van der Werff. ‘Zoek en proef.’
 Bang voor rauwmelkse kaas vanwege listeria? Nergens voor nodig, zegt deze kaasexpert (tubantia.nl)

Kaas is populair in Nederland. We doen het op onze boterham of knabbelen ervan bij een glas wijn of na eten. Boerenkaas verdient daar een plaatsje tussen, vindt kaaskenner Marike van der Werff. ‘Zoek en proef.’

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden glas , kaas , eten en boerenkaas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!