Mini Masterclass: sous vide vlees bereiden
Hoe krijgen die top chefs toch het vlees zo mooi gaar zonder dat de buitenste rand helemaal over gaar is? Het geheim is sous vide! Sous vide is het garen van gevacumeerd vlees in een warm waterbad. Doordat het waterbad gelijk is aan de kerntemperatuur van het vlees is het hele stuk vlees de zelfdeHet bericht Mini Masterclass: sous vide vlees bereiden verscheen eerst op Vlees.nl.
Mini Masterclass: sous vide vlees bereiden (vlees.nl)
Hoe krijgen die top chefs toch het vlees zo mooi gaar zonder dat de buitenste rand helemaal over gaar is? Het geheim is sous vide! Sous vide is het garen van gevacumeerd vlees in een warm waterbad. Doordat het waterbad gelijk is aan de kerntemperatuur van het vlees is het hele stuk vlees de zelfde Het bericht Mini Masterclass: sous vide vlees bereiden verscheen eerst op Vlees.nl. |
De beste boeren staan aan wal
De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!