Gehaktballen met zeewier aan boord bij KLM

SCHIPHOL - Om minder rundvlees aan boord gebruiken is KLM bezig met de ontwikkeling van gehaktballen met zeewier. Volgens de luchtvaartmaatschappij past een bal met minder vlees in het eigen voornemen om duurzamer te opereren. Maar ook klanten vragen er om, zegt Paul Terstegge, directeur van de afdeling die zich bezighoudt met alles aan boord, van catering tot inzet van cabinepersoneel. Deze zomer is de reiziger nog niet van de papierwinkel af.
 Gehaktballen met zeewier aan boord bij KLM (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden telegraaf en zeewier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!