Covid-19 heeft niet geleid tot meer plantaardige restaurantmaaltijden

De verkoop van vegetarische en veganistische gerechten buitenhuis blijkt (in het Verenigd Koninkrijk) tijdens de coronapandemie harder getroffen met grotere dalingen dan maaltijden op basis van vlees en ook het herstel lijkt langzamer te verlopen.
 Covid-19 heeft niet geleid tot meer plantaardige restaurantmaaltijden (pigbusiness.nl)

De verkoop van vegetarische en veganistische gerechten buitenhuis blijkt (in het Verenigd Koninkrijk) tijdens de coronapandemie harder getroffen met grotere dalingen dan maaltijden op basis van vlees en ook het herstel lijkt langzamer te verlopen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden verkoop en vlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!