Eerst je vlees opeten, dan pas je aardappelen: hét geheim tot afvallen volgens nieuw dieet

Een Franse biochemicus heeft naar eigen zeggen de succesformule gevonden om af te vallen zonder te diëten. Haar geheim? De volgorde waarin je de dingen op je bord oppeuzelt omgooien én je glucosespiegel altijd in het oog houden. Want als die laag en stabiel is, mag je eten wat je wil en val je af. Wij legden de aanpak voor aan Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA.
 Eerst je vlees opeten, dan pas je aardappelen: hét geheim tot afvallen volgens nieuw dieet (nieuwsblad.be)

Een Franse biochemicus heeft naar eigen zeggen de succesformule gevonden om af te vallen zonder te diëten. Haar geheim? De volgorde waarin je de dingen op je bord oppeuzelt omgooien én je glucosespiegel altijd in het oog houden. Want als die laag en stabiel is, mag je eten wat je wil en val je af. Wij legden de aanpak voor aan Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , eten , aardappelen , val , glucosespiegel en afvallen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!