Zeeland is een nieuw streekproduct rijker: de crolus

Xavier de Barelli is van origine een Spanjaard. Hij leerde brood en croissants bakken in Madrid en belandde via omzwervingen bij de beste desembakker van België. Hij wist dat ze bij de biologische boerderijwinkel van Loverendale Ter Linde in Oostkapelle plannen hadden voor een bakkerij en een bakker zochten.
 Zeeland is een nieuw streekproduct rijker: de crolus (pzc.nl)

Xavier de Barelli is van origine een Spanjaard. Hij leerde brood en croissants bakken in Madrid en belandde via omzwervingen bij de beste desembakker van België. Hij wist dat ze bij de biologische boerderijwinkel van Loverendale Ter Linde in Oostkapelle plannen hadden voor een bakkerij en een bakker zochten.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zeeland , brood , streekproduct , , bakker en linde geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!