€˜Zoals de Herenboeren op kleine schaal groente verbouwen, die kant moet het op.’

SINT-MICHIELSGESTEL - Echte Gestelse paprika’s, tomaten en courgettes liggen te glimmen op een kar. Allemaal komen ze van de ‘Herenboerderij’ in Wilhelminapark, maar deze zaterdagochtend worden ze getoond bij een presentatie van de Herenboeren aan de Heesakkerstraat.
 â€˜Zoals de Herenboeren op kleine schaal groente verbouwen, die kant moet het op.’ (bd.nl)

SINT-MICHIELSGESTEL - Echte Gestelse paprika’s, tomaten en courgettes liggen te glimmen op een kar. Allemaal komen ze van de ‘Herenboerderij’ in Wilhelminapark, maar deze zaterdagochtend worden ze getoond bij een presentatie van de Herenboeren aan de Heesakkerstraat.

Nieuwsgrazer

Reacties

Dirk van Zetten
Totaal niet realistisch, 450 monden die 50 dagen per jaar 1 x per dag gevoed worden door heerenboeren. De andere 315 dagen 3 x per dag en 50 dagen 2x gevoed worden door de gewone boer/supermarkt.
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden tomaten , groente en verbouwen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!