Toekomst van ons eten | Een boerderij midden op een bedrijventerrein

Deze week spreekt Jigal Krant met innovatieve voedselproducenten die vooropgaan in de ontwikkeling van de Toekomst van ons eten. Vandaag geen erf met kakelende kippen, knorrende varkens of loeiende koeien, maar een bedrijventerrein in Amsterdam Zuid-Oost. Bij Growy worden gewassen op innovatieve wijze gekweekt, door middel van verticale landbouw.
 Toekomst van ons eten | Een boerderij midden op een bedrijventerrein (bnr.nl)

Deze week spreekt Jigal Krant met innovatieve voedselproducenten die vooropgaan in de ontwikkeling van de Toekomst van ons eten. Vandaag geen erf met kakelende kippen, knorrende varkens of loeiende koeien, maar een bedrijventerrein in Amsterdam Zuid-Oost. Bij Growy worden gewassen op innovatieve wijze gekweekt, door middel van verticale landbouw.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , varkens , koeien , kippen , boerderij , eten , voedselproducenten , toekomst , amsterdam en Gewassen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!