€˜Vertraag de stikstofcyclus door wat je eet, dat is vierdubbele winst’

Harry Aiking is weliswaar 73, maar nog onverminderd energiek. De onderzoeker van de grotere verbanden studeerde biochemie en microbiologie aan de UVA, waarna hij via kankeronderzoek bij het CLB (nu Sanguin) ging werken bij het Instituut voor Milieuvraagstukken van de VU. Hij belandde uiteindelijk in de duurzame voedselvoorziening. Om voeding en duurzaamheid een beetje te begrijpen, heb je zo’n beetje alle natuur- en maatschappijwetenschappen nodig, zegt hij. Binnenkort gaat zijn Hoger Onderwijs Voor Ouderen(HOVO)-cursus over duurzame voedselproductie en -consumptie van start, in Amsterdam. ‘Via ouderen beïnvloed ik zo drie generaties’.
 â€˜Vertraag de stikstofcyclus door wat je eet, dat is vierdubbele winst’ (foodlog.nl)

Harry Aiking is weliswaar 73, maar nog onverminderd energiek. De onderzoeker van de grotere verbanden studeerde biochemie en microbiologie aan de UVA, waarna hij via kankeronderzoek bij het CLB (nu Sanguin) ging werken bij het Instituut voor Milieuvraagstukken van de VU. Hij belandde uiteindelijk in de duurzame voedselvoorziening. Om voeding en duurzaamheid een beetje te begrijpen, heb je zo’n beetje alle natuur- en maatschappijwetenschappen nodig, zegt hij. Binnenkort gaat zijn Hoger Onderwijs Voor Ouderen(HOVO)-cursus over duurzame voedselproductie en -consumptie van start, in Amsterdam. ‘Via ouderen beïnvloed ik zo drie generaties’.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden onderwijs , voedselproductie , duurzaamheid en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!