Stijgende prijzen door meer vraag en minder aanbod: de vis wordt duur betaald, ook in Meppel
Terwijl chef-kok Thomas van Meggelen de pas aangeleverde kreeft bereidt voor de kerstmenu’s van Sukade, bedient Johan van Slooten talloze klanten in zijn Urker Vishandel. Drukte alom, maar de vis wordt duur betaald.
Stijgende prijzen door meer vraag en minder aanbod: de vis wordt duur betaald, ook in Meppel (dvhn.nl)
Terwijl chef-kok Thomas van Meggelen de pas aangeleverde kreeft bereidt voor de kerstmenu’s van Sukade, bedient Johan van Slooten talloze klanten in zijn Urker Vishandel. Drukte alom, maar de vis wordt duur betaald. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden vis en pas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!