Kip eten bij dit restaurant? Alleen als je ’m zelf eerst helpt slachten: ‘Hij kan nog doorspartelen’

Gasten van het nieuwe restaurant Upstick in Schaarsbergen moeten eerst meehelpen bij de slacht van een kip voor ze aan tafel kunnen genieten van de kip zelf. Kok Wander Alblas wil met zijn restaurantbeleving gasten na laten denken over vleesconsumptie. ,,Het meest spannende moment is als de kip na de slacht nog een minuut na kan spartelen.”
 Kip eten bij dit restaurant? Alleen als je ’m zelf eerst helpt slachten: ‘Hij kan nog doorspartelen’ (gelderlander.nl)

Gasten van het nieuwe restaurant Upstick in Schaarsbergen moeten eerst meehelpen bij de slacht van een kip voor ze aan tafel kunnen genieten van de kip zelf. Kok Wander Alblas wil met zijn restaurantbeleving gasten na laten denken over vleesconsumptie. ,,Het meest spannende moment is als de kip na de slacht nog een minuut na kan spartelen.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden schaarsbergen , kip , vleesconsumptie , eten , slacht en Genieten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!