Dit vleesbedrijf wil veranderen in een eiwitfabriek: "Maar consument kiest nog voor goedkoop vlees"

In deze tijden een vleesbedrijf runnen, dat is niet solliciteren naar de populariteitsprijs. Stikstof, CO2-uitstoot, dierenwelzijn: de sector staat onder druk. Dat weten de broers Roy en Chiel, eigenaren van Bolscher in Enschede, ook. Ze sturen al aan op verandering, maar dat blijkt lastig. “We willen richting een eiwitfabriek, maar de consument kiest nu nog voor goedkoop vlees.”
 Dit vleesbedrijf wil veranderen in een eiwitfabriek: "Maar consument kiest nog voor goedkoop vlees" (rtvoost.nl)

In deze tijden een vleesbedrijf runnen, dat is niet solliciteren naar de populariteitsprijs. Stikstof, CO2-uitstoot, dierenwelzijn: de sector staat onder druk. Dat weten de broers Roy en Chiel, eigenaren van Bolscher in Enschede, ook. Ze sturen al aan op verandering, maar dat blijkt lastig. “We willen richting een eiwitfabriek, maar de consument kiest nu nog voor goedkoop vlees.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden sturen , druk , vlees , stikstof , goedkoop , consument , co2-uitstoot en richting geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!