Schoonzussen zetten eigen bokkenvlees op de kaart

Met hun 'mekkervlees' zetten Jeanita en Marianne Polinder uit Nunspeet bokkenvlees in de markt van hun eigen melkgeiten. Op deze manier proberen de schoonzussen de bokjes te verwaarden. 'We vinden het namelijk jammer dat onze bokjes maar kort bij ons lopen en al het vlees naar het buitenland gaat', zegt Marianne Polinder. 'Nederlanders eten het over het algemeen niet. We hopen hen aan het geitenvlees te krijgen.'
 Schoonzussen zetten eigen bokkenvlees op de kaart (nieuweoogst.nl)

Met hun 'mekkervlees' zetten Jeanita en Marianne Polinder uit Nunspeet bokkenvlees in de markt van hun eigen melkgeiten. Op deze manier proberen de schoonzussen de bokjes te verwaarden. 'We vinden het namelijk jammer dat onze bokjes maar kort bij ons lopen en al het vlees naar het buitenland gaat', zegt Marianne Polinder. 'Nederlanders eten het over het algemeen niet. We hopen hen aan het geitenvlees te krijgen.'

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , melkgeiten , eten en geitenvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!