Van der Zee en de VanDrie Groep zetten nieuw vleesconcept in roodvlees Joviander op

Tot voor kort was er een duidelijk onderscheid tussen rund- en kalfsvIees. Met Joviander introduceren Hanos-slager Van der Zee en de VanDrie Groep echter een nieuwe vleesvariant, waarin de voor klanten relevante kwaliteitsaspecten van beide vleessoorten worden gecombineerd. Het vlees is zacht, mals en mager, met de karakteristieke smaak van jong rundvlees.
 Van der Zee en de VanDrie Groep zetten nieuw vleesconcept in roodvlees Joviander op (agriholland.nl)

Tot voor kort was er een duidelijk onderscheid tussen rund- en kalfsvIees. Met Joviander introduceren Hanos-slager Van der Zee en de VanDrie Groep echter een nieuwe vleesvariant, waarin de voor klanten relevante kwaliteitsaspecten van beide vleessoorten worden gecombineerd.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , rundvlees en regiovlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!