Lang verfoeid buikspek populair, 'we gaan weer voor smaak'

Vet lekker 😉

Langzaam geroosterd buikspek met avocado, kuit en sinaasappelsaus of gelakt buikspek met pompoenstoemp en feta. Een beetje zichzelf respecterend restaurant heeft tegenwoordig weer ouderwets buikspek op de menukaart staan. Hoe een verfoeid stuk vlees speciaal werd.

In de Verenigde Staten is buikspek zo in trek dat de prijzen door het dak gaan. Het deel van het varken waar spek van wordt gemaakt, is dit jaar met 80 procent gestegen, schrijft The Wall Street Journal.
 Lang verfoeid buikspek populair, 'we gaan weer voor smaak' (rtlnieuws.nl)

Langzaam geroosterd buikspek met avocado, kuit en sinaasappelsaus of gelakt buikspek met pompoenstoemp en feta. Een beetje zichzelf respecterend restaurant heeft tegenwoordig weer ouderwets buikspek op de menukaart staan. Hoe een verfoeid stuk vlees speciaal werd.

Grasbaal

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden varkenshouderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!