Hybridevlees en cocktails in blik: dit zijn de foodtrends voor 2020

Vaker plantaardig eten, hybridevlees, paddenstoelen, alcoholvrije wijn en zelfgemaakte drankjes. Dit worden volgens foodtrendwatchers Anneke Ammerlaan en Esther Haanschoten dit jaar de trends op het gebied van eten en drinken.
 Hybridevlees en cocktails in blik: dit zijn de foodtrends voor 2020 (nu.nl)

Vaker plantaardig eten, hybridevlees, paddenstoelen, alcoholvrije wijn en zelfgemaakte drankjes. Dit worden volgens foodtrendwatchers Anneke Ammerlaan en Esther Haanschoten dit jaar de trends op het gebied van eten en drinken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!