De bewuste kok en de ecologie

In zijn nieuwe boek verenigt Régis Gonçalves zijn drie passies: kunst, koken en duurzaamheid. Het is een even optimistisch als curieus pamflet voor de toekomst. Met een recept voor geitenpenis.
 De bewuste kok en de ecologie (foodlog.nl)

In zijn nieuwe boek verenigt Régis Gonçalves zijn drie passies: kunst, koken en duurzaamheid. Het is een even optimistisch als curieus pamflet voor de toekomst. Met een recept voor geitenpenis.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!