Van leverworst tot levertraan: verhalen over een hardwerkend orgaan in onze keuken

Voor fijnproevers geldt het als een delicatesse, de lever van gans, kip, varken, lam, rund of vis. Verhalen over een hardwerkend orgaan in onze keuken.
 Van leverworst tot levertraan: verhalen over een hardwerkend orgaan in onze keuken (lc.nl)

Voor fijnproevers geldt het als een delicatesse, de lever van gans, kip, varken, lam, rund of vis. Verhalen over een hardwerkend orgaan in onze keuken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden varken , vis , lam en gans geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!