Eten van eigen bodem tegen klimaatverandering? 'Menu wordt eenvoudiger'

Blauwe bessen uit Peru, mandarijnen uit Spanje en Marokko en ananas uit Costa Rica. We importeren nogal wat voedsel uit het buitenland, en dat is niet de meest duurzame optie. Ondertussen bespreken wereldleiders in Glasgow de klimaatcrisis. Kunnen we daar zelf aan bijdragen door alleen te eten wat van eigen bodem komt?
 Eten van eigen bodem tegen klimaatverandering? 'Menu wordt eenvoudiger' (rtlnieuws.nl)

Blauwe bessen uit Peru, mandarijnen uit Spanje en Marokko en ananas uit Costa Rica. We importeren nogal wat voedsel uit het buitenland, en dat is niet de meest duurzame optie. Ondertussen bespreken wereldleiders in Glasgow de klimaatcrisis. Kunnen we daar zelf aan bijdragen door alleen te eten wat van eigen bodem komt?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bodem , marokko , spanje , eten , voedsel en peru geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!