Olie slurpen en appel eten, zo proef je olijfolie

Een internationale olijfoliecompetitie in Nederland? Jazeker, zegt Gregor Christiaans, de organisator van de eerste editie van de Amsterdam International Olive Oil Competition (AIOOC). Christiaans vindt dat we veel te weinig weten van olijfolie. Als het aan hem ligt, gaan we veel meer van het vloeibare goud gebruiken én beter letten op de kwaliteit en herkomst ervan.
 Olie slurpen en appel eten, zo proef je olijfolie (foodlog.nl)

Een internationale olijfoliecompetitie in Nederland? Jazeker, zegt Gregor Christiaans, de organisator van de eerste editie van de Amsterdam International Olive Oil Competition (AIOOC). Christiaans vindt dat we veel te weinig weten van olijfolie. Als het aan hem ligt, gaan we veel meer van het vloeibare goud gebruiken én beter letten op de kwaliteit en herkomst ervan.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden olie , eten , goud en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!