Boter, kaas en kroketten, wat gaat de deur uit om het klimaat minder te belasten? | Klimaatcolumn Dorine van den Beukel

Eiwittransitie heet het met een duur woord: geen dierlijke eiwitten als vlees en zuivel meer eten, maar plantaardige eiwitten. Ik ben best goed bezig met mijn persoonlijke eiwittransitie, maar heb drie serieuze obstakels die een volledige transitie in de weg staan: boter, kaas en kalfskroketten. Ik werk aan een oplossing.
 Boter, kaas en kroketten, wat gaat de deur uit om het klimaat minder te belasten? | Klimaatcolumn Dorine van den Beukel (frieschdagblad.nl)

Eiwittransitie heet het met een duur woord: geen dierlijke eiwitten als vlees en zuivel meer eten, maar plantaardige eiwitten. Ik ben best goed bezig met mijn persoonlijke eiwittransitie, maar heb drie serieuze obstakels die een volledige transitie in de weg staan: boter, kaas en kalfskroketten. Ik werk aan een oplossing.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , kaas , zuivel , eiwitten , eten , boter , klimaat en heet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!