Eindelijk weer kerst in de horeca: ’Vegetarische gerechten spannender dan de verplichte eend’

Na twee jaar corona zijn de restaurants eindelijk weer open tijdens de feestdagen. In het algemeen wordt er dan ook uitgepakt met een speciaal kerstmenu, waarbij ook de vegetariërs niet worden vergeten. Food-trendwatcher Gijsbregt Brouwer en verschillende chef-koks vertellen wat je zoal kunt verwachten.
 Eindelijk weer kerst in de horeca: ’Vegetarische gerechten spannender dan de verplichte eend’ (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden speciaal , kerst en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!