€˜Kippenvel’ na hamburger van kweekvlees, Mosa Meat gaat er honderdduizenden per jaar maken

Kippenvel. Dat krijgt sterrenkok Hans van Wolde van de smaak en de bite van de kweekvleesburger van het Nederlandse voedingsbedrijf Mosa Meat. En van 't besef dat vanuit Maastricht de wereld kan worden veranderd. ,,Dit gaat echt de beste f... hamburger zijn die je ooit hebt geproefd", zegt de kok die meerdere Michelinsterren verzamelde.
 â€˜Kippenvel’ na hamburger van kweekvlees, Mosa Meat gaat er honderdduizenden per jaar maken (ad.nl)

Kippenvel. Dat krijgt sterrenkok Hans van Wolde van de smaak en de bite van de kweekvleesburger van het Nederlandse voedingsbedrijf Mosa Meat. En van 't besef dat vanuit Maastricht de wereld kan worden veranderd. ,,Dit gaat echt de beste f... hamburger zijn die je ooit hebt geproefd", zegt de kok die meerdere Michelinsterren verzamelde.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden hamburger en kweekvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!