Melkveehouders maken werk van verlagen ruw eiwit in rantsoen
Een ruime meerderheid van de melkveehouders stuurt bewust aan op het verlagen van het ruw eiwitgehalte in het rantsoen. Dat blijkt uit een peiling op Melkvee waarop 699 bezoekers van de site een reactie gaven.
Melkveehouders maken werk van verlagen ruw eiwit in rantsoen (melkvee.nl)
Een ruime meerderheid van de melkveehouders stuurt bewust aan op het verlagen van het ruw eiwitgehalte in het rantsoen. Dat blijkt uit een peiling op Melkvee waarop 699 bezoekers van de site een reactie gaven. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden melkvee , eiwit , melkveehouders , rantsoen en eiwitgehalte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste reactie
Reacties
Maak een afspraak, individueel of in groepsverband en kijk naar de koeien en de melkcontrolecijfers.
Daarna mag je zelf beslissen of je het verstandig vindt om je koeien te gaan martelen.
Wanneer ben je het beste bezig?
Met 160 gram re en 10000 kg melk per koe
of 170 gram re en 13000 kg melk per koe?
Nogal duidelijk dat 170 en 13000 het meest interessant is qua uitstoten van stikstof.
Daar heeft de sector niet over nagedacht.
Beetje naïef.
Pens bacteriën leven op eiwit