Kweekvlees komt er nu écht aan, maar wacht pittige weg naar consument

De Nederlandse wetenschapper Mark Post werd in 2013 wereldnieuws toen hij de eerste hamburger van kweekvlees presenteerde in Londen. Exact tien jaar later rest nog altijd de vraag: waar blijft die revolutionaire burger? "De urgentie van vlees uit het lab groeit."
 NU+ | Kweekvlees komt er nu écht aan, maar wacht pittige weg naar consument (nu.nl)

De Nederlandse wetenschapper Mark Post werd in 2013 wereldnieuws toen hij de eerste hamburger van kweekvlees presenteerde in Londen. Exact tien jaar later rest nog altijd de vraag: waar blijft die revolutionaire burger? "De urgentie van vlees uit het lab groeit."

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , londen , hamburger , consument en kweekvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!