Deze Twentse slager adviseert: ‘Koop niet teveel: 6 of 7 soorten vlees op de barbecue is echt teveel’

In de slagerij wordt niets verspild. Alles, van kop tot kont, wordt verwerkt en gebruikt. Zo ook bij slager Goossen in Rijssen, die tips deelt voor de verspillingsvrije week, die maandag begint. Hoe voorkom je dat eten weg wordt gegooid?
 Deze Twentse slager adviseert: ‘Koop niet teveel: 6 of 7 soorten vlees op de barbecue is echt teveel’ (tubantia.nl)

In de slagerij wordt niets verspild. Alles, van kop tot kont, wordt verwerkt en gebruikt. Zo ook bij slager Goossen in Rijssen, die tips deelt voor de verspillingsvrije week, die maandag begint. Hoe voorkom je dat eten weg wordt gegooid?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , eten , kop en gebruikt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!