Stamppot met tulpen in programma Restaurant van de Toekomst

Vergeet de rookworst: stamppot met een tulpenbol is het nieuwe eten. Sosha Duysker en Anne Gimbrère schotelen in Restaurant van de Toekomst hun versie voor aan culinair journalist Joël Broekaert. Ook zoeken ze een duurzaam alternatief voor suddervlees, zo is te lezen bij de TV gids. Geen stamppot met…
 Stamppot met tulpen in programma Restaurant van de Toekomst (bpnieuws.nl)

Vergeet de rookworst: stamppot met een tulpenbol is het nieuwe eten. Sosha Duysker en Anne Gimbrère schotelen in Restaurant van de Toekomst hun versie voor aan culinair journalist Joël Broekaert. Ook zoeken ze een duurzaam alternatief voor suddervlees, zo is te lezen bij de TV gids. Geen stamppot met…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden tulpen , tÜv , duurzaam , eten en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!