Verband tussen rood vlees en diabetes stukje aannemelijker gemaakt

Twee keer per week rood vlees eten zou de kans op diabetes type 2 (DM II) kunnen vergroten. Dat denken Harvard-onderzoekers op basis van een nieuw onderzoek in de lange rij van onderzoeken naar het onderwerp. Als je dat risico niet wilt lopen, kun je het vlees beter inwisselen voor andere eiwitbronnen zoals noten of peulvruchten, laten de resultaten zien. Ook kip en kalkoen - witvlees - zouden natuurlijk kunnen
 Verband tussen rood vlees en diabetes stukje aannemelijker gemaakt (foodlog.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , kip , peulvruchten , kalkoen , eten , diabetes , type en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!