'Schimmelvlees' heeft meer smaak. Maar willen we dat wel?

Dry-agen lijkt de nieuwe trend op het gebied van vleesconsumptie. Hoewel: het is eerder terug van weggeweest. Door vlees lang te laten rijpen, krijgt het een intensere smaak. De vraag is: wat mag het ons kosten?
 'Schimmelvlees' heeft meer smaak. Maar willen we dat wel? (nd.nl)

Dry-agen lijkt de nieuwe trend op het gebied van vleesconsumptie. Hoewel: het is eerder terug van weggeweest. Door vlees lang te laten rijpen, krijgt het een intensere smaak. De vraag is: wat mag het ons kosten?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees en vleesconsumptie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!