Dit vleesgerecht is terug van weggeweest op het kerstmenu, en we eten vaker ‘hybride’

Kerst staat voor de deur en daarmee ook de vraag: ‘Wat eten we?’ Twee foodtrendwatchers zien dit jaar klassiekers terug op het menu, zoals de garnalencocktail, maar ook steeds vaker ‘hybride’ menu’s. Als het maar niet te moeilijk wordt, we staan liever niet uren in de keuken.
 Dit vleesgerecht is terug van weggeweest op het kerstmenu, en we eten vaker ‘hybride’ (tubantia.nl)

Kerst staat voor de deur en daarmee ook de vraag: ‘Wat eten we?’ Twee foodtrendwatchers zien dit jaar klassiekers terug op het menu, zoals de garnalencocktail, maar ook steeds vaker ‘hybride’ menu’s. Als het maar niet te moeilijk wordt, we staan liever niet uren in de keuken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eten en kerst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!