Vlees blijft het menu domineren in restaurant Woodstock, ook met nieuwe uitbaters

OSS - In tijden van vegaburgers en havermelk houdt het Osse steakrestaurant Woodstock stug vast aan traditionele vleesgerechten. En dat zal onder de nieuwe uitbaters niet veranderen. Marcel en Jacky van Raaij kunnen met een gerust hart afscheid nemen.
 Vlees blijft het menu domineren in restaurant Woodstock, ook met nieuwe uitbaters (bd.nl)

OSS - In tijden van vegaburgers en havermelk houdt het Osse steakrestaurant Woodstock stug vast aan traditionele vleesgerechten. En dat zal onder de nieuwe uitbaters niet veranderen. Marcel en Jacky van Raaij kunnen met een gerust hart afscheid nemen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , Afscheid nemen en havermelk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!