Limburgse vlaai beschermd: maken in de provincie en absoluut niet invriezen

Bakkers in Nederlands- en Belgisch-Limburg hebben een beschermde status voor de Limburgse vlaai geregeld. Daardoor mogen winkels en bakkers het gebak alleen nog zo noemen als dat aan bepaalde standaarden voldoet. Zo moet het in Limburg gemaakt zijn.
 Limburgse vlaai beschermd: maken in de provincie en absoluut niet invriezen (nu.nl)

Bakkers in Nederlands- en Belgisch-Limburg hebben een beschermde status voor de Limburgse vlaai geregeld. Daardoor mogen winkels en bakkers het gebak alleen nog zo noemen als dat aan bepaalde standaarden voldoet. Zo moet het in Limburg gemaakt zijn.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gebak en limburg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!