Het voorjaar op je bord: deze bloemen kun je gewoon eten

Bloemen en planten schieten met de stijgende temperaturen weer de grond uit. De tulpen, viooltjes en krokussen zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook lekker om op te eten, als het aan chef-kok Nel Schellekens ligt. En dat komt goed uit: "Je hebt nu de kans, want de lente komt eraan."
 Het voorjaar op je bord: deze bloemen kun je gewoon eten (gld.nl)

Bloemen en planten schieten met de stijgende temperaturen weer de grond uit. De tulpen, viooltjes en krokussen zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook lekker om op te eten, als het aan chef-kok Nel Schellekens ligt. En dat komt goed uit: "Je hebt nu de kans, want de lente komt eraan."

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden tulpen , voorjaar , grond , eten , lente , Bloemen en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!