Grote omslag: ons brood krijgt veertig procent minder zout door vinding van Jeroen

Minder zout in het brood, dus gezonder, maar toch dezelfde smaak. Jeroen Hutten van bakkerij Fuite in Apeldoorn denkt het ‘zoutei van Columbus’ te hebben gevonden. Hij werkt samen met de landelijke brancheorganisatie aan een nieuwe formule voor het alom gebruikte bakkerszout. ,,Ik denk dat we op 40 procent minder natrium uitkomen.”
 Grote omslag: ons brood krijgt veertig procent minder zout door vinding van Jeroen (ad.nl)

Minder zout in het brood, dus gezonder, maar toch dezelfde smaak. Jeroen Hutten van bakkerij Fuite in Apeldoorn denkt het ‘zoutei van Columbus’ te hebben gevonden. Hij werkt samen met de landelijke brancheorganisatie aan een nieuwe formule voor het alom gebruikte bakkerszout. ,,Ik denk dat we op 40 procent minder natrium uitkomen.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden jeroen , zout , fuite en brood geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!